MERSİN MEZİTLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BADAS'ın başkanlığında yapılan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantısına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Ahmet UĞURCAN, Çetin ÇINĞI, Mehmet Şirin ESEN, Mutlu ANALAN ve Okul Müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sayın BADAS, TEKNOFEST Projelerinin önemine değinip okullardan istediği proje sayıları hakkında bilgi verdi. Sayın BADAS rehber öğretmenlerin okullarda daha aktif çalışmaları gerektiğini, kitap talep modülünde girilen kitap sayılarının öğrenci sayıları ile orantılı olması gerektiği fazla kitap talebinde bulunmaması konusunda dikkat edilmesi gerektiğini söylerken ortak sınavlarda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı okul müdürlerine ayrıca teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet Şirin ESEN, İnsan Kaynakları ile ilgili iş ve işlemler ile

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme ile ilgili iş ve işlemleri hakkında bilgi verdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Çetin ÇINĞI, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri (Ortak Sınavlar) ile ilgili iş ve işlemleri, e-Sınav Merkezi ile ilgili iş ve işlemler, LGS Başarısının Arttırılması için yapılan İlçe çalışmaları ve yapılacak iş ve işlemler, Mesleki ve Teknik Eğitim, MESEM ile ilgili iş ve işlemler, Okul Öncesi katkı payı ile ilgili iş ve işlemler, Ortaöğretim okulları kontenjanları ve 9. Sınıf öğrenci yerleştirme iş ve işlemleri, Dönem sonu faaliyet haftası ile ilgili iş ve işlemler, Destekleme ve Yetiştirme Kursları iş ve işlemleri hakkında bilgiler verdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mutlu ANALAN, Sosyal Etkinlik ve gezilerde dikkat edilecek hususlar, 2024 Bakım Onarım Planlamaları iş ve işlemleri, Yatırım Teklifleri, Taşımalı Eğitim Planlaması, Elektrik, su, İnternet ve telefon faturaları, Muhasebe ve maaş işlemleri hakkında bilgilendirme yaptı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet UĞURCAN, İş Sağlığı ve Güvenliği iş ve işlemleri, Hayat Boyu Öğrenme ile ilgili iş ve işlemler,  Köy Yaşam Merkezleri ile ilgili iş ve işlemler, Temel Eğitim ödenekleri ile ilgili iş ve işlemler, Projeler (TÜBİTAK, AB, e-Twinning ve Yerel Projeler) TEFBİS, Okul Aile Birlikleri ile ilgili iş ve işlemler, Okul kantinleri, hesaplama ile ilgili iş ve işlemler, Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı okulların faaliyet çalışmaları, Özel Eğitim, Destek Eğitim faaliyetleri ile ilgili iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yaptı.

Dilek ve Temenniler kısmında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BADAS, sorunsuz ve hayırlı bir 2. Dönem geçirilmesi temennisinde bulunup toplantıyı sonlandırdı.

 

 02-02-2024

 

Mezitli Hükümet Konağı. Yeni Mahalle, 33166. Sokak No 9 Kat 3 33330 Mezitli / Mersin - 0324 358 54 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.