MERSİN MEZİTLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantısı 06 Eylül 2019 Cuma günü saat 09.00'da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ başkanlığında Mezitli Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Yalkın, Mustafa SAY ve Süleyman TOPRAK ile resmi okul müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ açılış konuşmasında 2018-2019 eğitim öğretim yılında ki emeklerinden dolayı tüm okul ve kurum müdürlerine teşekkür edip İlçemizde açılan yeni okullar hakkında bilgiler verip liseye geçişlerde hiçbir öğrencinin açıkta kalmadığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet YALKIN; vatandaşların ilgili idari birimlere müracaatları ile ilgili okul müdürlerinden zamanında cevaplanması konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyleyip okullarımızın öğretmen ihtiyaçları ve görevlendirmeleri konusunda listelerin hazırlandığından bahsetti. Sayın YALKIN norm güncelleme iş ve işlemlerinin Ekim Ayı içinde gerçekleştirileceğini söyleyip Ar-Ge faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet YALKIN Mezitli Belediyesinin yaptığı hobi bahçesi projesi hakkında bilgi verip hizmetiçi eğitim konusunda okul müdürlerinin öğretmenlerin fikirlerini alması gerektiğini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman TOPRAK; sorumlu olduğu birimler hakkında bilgi verip Ortaöğretime Geçiş Sınavı hakkında okul bazlı istatiksel bilgiler verip, yabancı uyruklu öğrencilerin E-okul üzerinden düştüğü okula kayıtlarının okul müdürleri tarafından yapılması gerektiğini söyledi. Sayın Toprak okullarda ders dışı etkinliklerinde görev alacak öğretmenlerin ek ders saati ve niteliği ile ilgili detaylı bilgi verdi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa SAY; sorumluluğundaki birimler hakkında bilgi verip ara tatillerinde DYK'larının yapılmayacağını ve kurs açıldıktan sonra ilk 1 ay içerisinde öğrenci kaydı alınabileceğini belirtti. Sayın Say ücretsiz ders kitapların dağıtımının tamamlandığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ "Beyaz Bayrak" alan okullarımızın "Beslenme Dostu Okul" projesine de başvuru yapmalarını istedi.

Planlanan çalışmalar kapsamında okul yöneticilerinin de görüşlerinin alındığı toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ'ın yeni eğitim öğretim yılımızın tüm eğitim camiamıza, öğrencilerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olması  dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

10-09-201910-09-201910-09-201910-09-2019

Mezitli Hükümet Konağı. Yeni Mahalle, 33166. Sokak No 9 Kat 3 33330 Mezitli / Mersin - 0324 358 54 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.