MERSİN MEZİTLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2018-2019 Öğretim yılı II. dönem Müdürler Kurulu toplantısı  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ başkanlığında, Muhittin Develi İlkokulunda yapıldı. 
2018-2019 ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

    2018-2019 Öğretim yılı II. dönem Müdürler Kurulu toplantısı  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ başkanlığında, Şube Müdürlerimiz Ahmet YALKIN,  Mustafa SAY, Mustafa SEĞMENOĞLU, Süleyman TOPRAK ve tüm okul kurum müdürlerinin katılımı ile Muhittin Develi İlkokulunda yapıldı.

    İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ, açılış konuşmasına,  2023 Eğitim Vizyonunda yer alan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN´ın "Eğitim öğretim sisteminin hedefi, aklıselim, kalbiselim, zevkiselim sahibi bireyler yetiştirmek olmalıdır" sözüyle başladı. Bakanlığımız tarafından hazırlanan Vizyon Belgesinin sunduğu yol haritası hakkında açıklamalar yapan Dursun KILIÇ, ilçemizde eğitim kalitesini ve başarı seviyesini daha yukarılara çıkartmak ve güzel işlere imza atmak amacıyla okul-kurum müdürlerimize büyük görev düştüğünü, okul müdürlerimizin bu görevleri layıkıyla yerine getireceklerine inandığını söyledi.

    Toplantıda 2018-2019 Öğretim yılı I. döneminin genel olarak değerlendirmesinin ardından, II. dönemde planlanan faaliyetler ve yapılacak çalışmalar ele alındı.

     Şube Müdürümüz Sayın Ahmet Yalkın sorumlu bulunduğu birimler ile ilgili; Öğretmen ihtiyaçları ve görevlendirmeleri, Hukuk, MEBİM ve CİMER iş ve işlemleri, Hizmetiçi eğitim faaliyetleri, Yıllık izinlerin kullanımı, mesai saatlerine uyum, Projeler (TÜBİTAK, AB, e-Twinning ve Yerel Projeler), TEFBİS,  Okul Aile Birlikleri ile ilgili iş ve işlemler, Okul bazlı bütçeleme iş ve işlemleri, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri, konularında bilgi verdi.

     Şube Müdürümüz Sayın Mustafa SAY sorumlu bulunduğu birimler ile ilgili; 2023 Eğitim Vizyonu, Destekleme ve Yetiştirme Kursları iş ve işlemleri, Fatih Projesi ve okul web sayfalarının güncellenmesi, DYS sisteminin kullanımı ve resmi yazışma kuralları, konularında bilgi verdi.

     Şube Müdürümüz Sayın Mustafa SEĞMENOĞLU sorumlu bulunduğu birimler ile ilgili; Sosyal etkinliklerde dikkat edilecek hususlar, Yerel ve Ulusal yarışmalara katılım, Ücretsiz Ders Kitapları İş ve işlemleri, Yatırıma alınması planlanan okullar ile inşaatı devam eden okullar, Bakım-Onarım işlemleri, E-talep işlemleri, konularında bilgi verdi.

     Şube Müdürümüz Sayın Süleyman TOPRAK sorumlu bulunduğu birimler ile ilgili; Ortaöğretime Geçiş Çalışmaları, Seçmeli ders iş ve işlemleri, Öğrenci devam ve devamsızlıkları, Öğrenci davranışlarını değerlendirme kurulu , İlçe disiplin olayları, İş Güvenliği ve Sağlığı iş ve işlemleri, Beyaz Bayrak-Beslenme Dostu Okul Projeleri, Kantin İşletmelerinin denetlenmesi, Okul Servis araçlarının denetimi, Okulların elektrik, su ve internet fatura ödemeleri, konularında bilgi verdi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dursun KILIÇ Şube Müdürlerimizin sunumları esnasında önemli noktalarda açıklamalar yaptı.  2. Kanaat döneminde yapılacak iş ve işlemleri ile ilgili okul müdürleri ile toplantı süresince fikir alışverişinde bulunuldu.  

    Toplantıda dilek ve temennilerden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Dursun KILIÇ, 2018-2019 Öğretim yılı I. döneminde yaptıkları verimli çalışmalardan dolayı okul ve kurum müdürlerine teşekkür ederek yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

 

08-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-201908-02-2019

Mezitli Hükümet Konağı. Yeni Mahalle, 33166. Sokak No 9 Kat 3 33330 Mezitli / Mersin - 0324 358 54 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.