MERSİN MEZİTLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Kaymakamımız Emin Sait KARAHALİLOĞLU Başkanlığında Yapıldı.

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Kaymakamımız Emin Sait KARAHALİLOĞLU Başkanlığında Yapıldı.

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Kaymakamımız Emin Sait KARAHALİLOĞLU Başkanlığında Yapıldı.

Pakize Kokulu Anadolu Lisesinin Konferans Salonunda 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısına, Sayın Mezitli Kaymakamımız Emin Sait KARAHALİLOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Sercan TÜREDİ, İlçe Emniyet Müdürü Berat GÜNÇİÇEK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun KILIÇ, İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Hürsan KORKMAZ, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri ve  Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Okul Güvenliği Toplantısı’nda Sayın Kaymakamımız Emin Sait KARAHALİLOĞLU; Özellikle öğrenci servis araçları konusunda okul müdürlerinin, okul aile birliklerinin ve emniyetteki ilgili birimlerin hassas davranması gerektiğini söyledi. Öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamanın en öncelikli görevlerinden olduğunu ve bu konu ile ilgili sorun veya sıkıntı nerdeyse, kimdeyse kararlılıkla üstüne gidileceğini söyledi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun KILIÇ; Okullarımızın tamamında güvenlik kamerasının olduğunu ve 27 okulun ise güvenlik personeli  çalıştırdığını söyledi. Ayrıca okullarımızdaki kamera sayılarının artırıldığını okulların girişinde kimlik kontrolü yapılarak güvenliğini sağlandığını belirtti. Üç okulumuzun duvarlarının yükseltildiği ve okullarımızın hırsızlıklara karşı sigortalanma işlemlerinin yapıldığını sözlerine ekledi. Şu anda 17 okulun sigortasının yapıldığını ve bu sayının artacağını belirtti. Sıkıntı teşkil eden yerlerde emniyetin anında müdahale ettiğini söyledi. Sayın KILIÇ servislerin öğrencileri  erken alıp geç bırakması konusunda okul müdürlerinin daha hassas olmasını istedi.

İlçe Jandarma Komutanı Sercan TÜREDİ; Madde bağımlılığı konusunda hassas davranıldığını dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Berat GÜNÇİÇEK; Her okulun irtibat görevlisinin bulunduğunu ve görevlilerinin okul giriş çıkış zamanlarında devriye olarak gezeceğini, okul ile ilgisi olmayan şahısların okul çevresinden uzaklaştırılacağını ve madde bağımlılığı ile ilgili taviz verilmeyeceğini söyledi.

Dilek ve temenniler bölümünden sonra Kaymakam Emin Sait KARAHALİLOĞLU toplantıyı sonlandırdı.

 

 

 

08-09-201708-09-201708-09-2017

Mezitli Hükümet Konağı. Yeni Mahalle, 33166. Sokak No 9 Kat 3 33330 Mezitli / Mersin - 0324 358 54 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.