MERSİN MEZİTLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantısı 20 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 09.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ başkanlığında Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ, İlçe Emniyet Müdürü İsmail PETEK, İlçe Jandarma Komutanı vekili Nusret ARSLAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Süleyman TOP, Ahmet YALKIN, Mustafa Say ile tüm resmi ve özel Okul Müdürleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ açılış konuşmasında 2016-2017 eğitim öğretim yılında ki emeklerinden dolayı tüm okul ve kurum müdürlerine teşekkür edip yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dilekleriyle toplantıyı açtı.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail PETEK Okullardan sorumlu polis memurlarının telefon ve isimlerinin yazıldığı kartların okullara dağıtılacağını ve emniyet olarak okullarla sürekli irtibat halinde olmak istediklerini söyleyip yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

İlçe Jandarma Komutanı Vekili Nusret Arslan 18 mahallenin kendilerine bağlı olduğunu ve internet kafe denetiminin öneminden bahsederek sıklıkla yapıldığını vurgulayıp eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ; İlçemizde kurumlar arası iletişimin gayet iyi olduğunu okullarımızın emniyeti konusunda titiz davranmalarından dolayı kolluk kuvvetlerine teşekkür etti. Ayrıca İlçemize bağlı tüm resmi ve özel okullarda güvenlik kamerasının bulunduğunu ve 27 güvenlik personelinin çalıştığını sözlerine ekledi.  Taşımalı eğitim yapan Okul Müdürlerinden, servisleri ve yemekleri düzenli, sürekli ve titizlikle denetlemelerini istedi. Yenilenen müfredata vurgu yapan Sayın KILIÇ artık öğrencilerin daha aktif olacağını söyledi. Ayrıca Suriyeli öğrencilerin sorunsuz bir şekilde okullara yerleştirildiği ve bu konuda özverili çalışan okul müdürlerine teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa SAY; Kendi birimleri hakkında bilgi verip İlçe başarı seviyemizin Mersin ve Türkiye ortalamasının üstünde olunduğunu söyledi. Kapatılan GEM lerden birinin, daha önce yapılan planlama doğrultusunda anaokuluna dönüştürüldüğünü böylece anaokulu sayısının artırmış olunduğunu vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet YALKIN; Kendi birimleri hakkında bilgi verip projeler konusunda başarılı işler yapıldığını söyleyip geçen yıl yapılan ve bu yıl yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Okulların ürettiği proje sayılarının arttığını sözlerine ekledi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman TOP; Kendi birimleri hakkında bilgi verip okulların öğretmen ihtiyaçlarının giderildiğini boş sınıf veya dersin olmadığını söyleyip yeni norm güncelleme işlemlerinin yapılacağını sözlerin ekledi.

Dilek ve temenniler kısmında, okul müdürleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettikten sonra toplantı sona erdi.

 

 

20-09-201720-09-201720-09-2017

Mezitli Hükümet Konağı. Yeni Mahalle, 33166. Sokak No 9 Kat 3 33330 Mezitli / Mersin - 0324 358 54 64

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.